Disclaimer chambresdhotes.nl

Op chambresdhotes.nl komen bezoekers die op zoek zijn naar kleinschalige vakantieadresjes in Frankrijk.

Informatie op de website
chambresdhotes.nl stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste informatie uit de verkregen informatie via de website. De op deze website getoonde informatie wordt door zowel chambresdhotes.nl als de eigenaren van desbetreffende accommodatie op de website met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt geplaatst onvolledig en/of onjuist is.
chambresdhotes.nl behoudt zich het recht om bij onjuist gebruik van de pagina's dit te corrigeren of te verwijderen.


Reserveren via chambresdhotes.nl
Het reserveringstraject verloopt via chambresdhotes.nl. Je huurt de accommodatie niet bij chambresdhotes.nl, maar direct bij de verhuurder van desbetreffende accommodatie die een vermelding op de website heeft. Na het bevestigen van de reservering van beide partijen zal de eigenaar van de accommodatie contact opnemen voor verdere informatie.

Back up website
chambresdhotes.nl maakt regelmatig een back-up van alle gegevens. Hierbij dragen wij zorg voor de veiligheid van alle bestanden op de website, waaronder ook de informatie weergegeven van alle vermeldingen op de website. Indien zich onverhoopt een calamiteit voordoet aan de server, zullen er zo min mogelijk gegevens verloren gaan. chambresdhotes.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit informatie die wordt verkregen via de pagina's op de website

b&b's | vakantiehuizen | over chambresdhotes.nl | contact | disclaimer | privacy

© 2019, chambresdhotes.nl. Alle rechten voorbehouden.